Enthousiaste scholieren gezocht

Boomkwekerij Itea is altijd op zoek naar enthousiaste scholieren die op zaterdag en in de vakantie mee willen werken op de kwekerij in Sappemeer. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het wegsteken van stek en het steken van etiketten bij planten die naar tuincentra of bouwmarkten gaan. Verder zul je te maken krijgen met de normale, dagelijkse klussen die je op een plantenkwekerij kunt aantreffen. Deze vacature voor scholieren is natuurlijk ook bedoeld voor studenten of anderen die een bijbaan in de buitenlucht zoeken.

Over Itea

Itea levert planten aan binnen – en buitenland. Deze planten worden op de kwekerij in Sappemeer gekweekt. Hiervoor moeten de planten worden gekweekt, gestekt, verzorgd en uiteindelijk op transport gezet worden. Dit gebeurt gedeeltelijk met machines, maar niet alles kan door machines gedaan worden. Hiervoor hebben we jou nodig! Naast het verzorgen van planten kun je ook helpen bij andere werkzaamheden, zoals de aanleg van een waterbassin of het onderhoud van machines.

Ideale vacature voor scholieren: Vakantiewerk in Sappemeer

Vooral op zaterdagen, in het voorjaar en in de zomermaanden zoeken we scholieren die graag de handen uit de mouwen steken. Ben je een aanpakker en vind je het leuk om in de buitenlucht te werken samen met leeftijdsgenoten? Bij Itea heb je afwisselende werkzaamheden en werk je wanneer het jou uitkomt.

Dus:

  • Ben jij 15 jaar of ouder?
  • Wil jij werken in een jong en gezellig team?
  • Wil je op zaterdag en in de vakanties geld verdienen?

Solliciteer nu!

Solliciteer nu via onderstaand formulier, of stuur een mail met je gegevens zoals naam, leeftijd, telefoonnummer en opleiding naar info@iteaboomkwekerij.nl t.a.v. Klaas-Jan Wierda. Een uitgebreide sollicitatiebrief is niet nodig, we maken liever gelijk kennis met je.

Deze vacature niets voor jou, maar wel voor een bekende? Stuur hem dan door!